Një ofrues shërbimi burimor,

një zinxhir furnizimiprofesionale,një i besueshëm

partner përjuajaglobale

biznesi

 

 

Profili i kompanisë

E themeluar në vitin 2003, ChinaSourcing E & T Co., Ltd. i është përkushtuar gjithmonë ndihmave globale të produkteve mekanike.Misioni ynë është të ofrojmë shërbime profesionale ndihmuese me një ndalesë dhe të krijojmë vlerë të shtuar për klientët dhe të ndërtojmë një platformë strategjike ndihmuese midis klientëve të huaj dhe furnitorëve kinezë drejt një situate të favorshme.

rreth

Stafi
MSA3
Vizita e klientit

Ne kemi furnizuar më shumë se 100 klientë nga vende të ndryshme me qindra mijëra lloje të produkteve, duke përfshirë komponentë dhe pjesë, montime, makineri të plota, sisteme logjistike inteligjente, etj.Dhe ne kemi krijuar partneritet strategjik afatgjatë me shumë nga klientët tanë.

Bosh

Aleanca ChinaSourcing: Përgjigja më e shpejtë ndaj kërkesave tuaja ndihmuese

Në vitin 2005, ne organizuam Aleancën ChinaSourcing, e cila mblodhi më shumë se 40 ndërmarrje prodhuese të përfshira në një gamë të gjerë industrish.Krijimi i aleancës përmirësoi më tej cilësinë e shërbimit tonë.Në vitin 2021, prodhimi vjetor i ChinaSourcing Alliance arriti në 25 miliardë RMB.

logo
第十届年会留影

Çdo anëtar i Aleancës ChinaSourcing u zgjodh pas shqyrtimit të rreptë dhe përfaqëson nivelin më të lartë të prodhimit të makinerive kineze.Dhe të gjithë anëtarët kanë marrë certifikatën CE.Duke i lidhur të gjithë anëtarët si një, ne mund të bëjmë gjithmonë përgjigjen më të shpejtë ndaj kërkesës së klientëve për burime dhe të ofrojmë Zgjidhje të Përgjithshme.

Bosh

Shërbimi global i burimeve: Gjithmonë zgjidhja optimale

 

Ne zgjedhim furnizues të kualifikuar për ju dhe ju udhëzojmë gjatë gjithë procesit të prodhimit dhe tregtimit.Për projekte të ndërlikuara, ne punojmë së bashku me prodhuesit për të përpunuar detajet e kërkesave tuaja, për të hartuar procesin dhe për të menaxhuar prodhimin.

Ne garantojmë sigurimin e cilësisë, kursimin e kostos, dërgimin në kohë dhe përmirësimin e vazhdueshëm.

diskutimi i procesit të prodhimit
model i thartë

 

 

Një lak i mbyllur me dy drejtime transparent dhe efikas

Bosh

Pikat tona të Forta

Njohuri të gjera të tregjeve dhe industrive kineze dhe të huaja

Një numër i madh i kooperativave prodhuese

Informacion i saktë dhe në kohë i cili i ndihmon klientët të marrin vendime strategjike

Ekipet profesionale në kontrollin e cilësisë, llogaritjen e kostos, tregtinë ndërkombëtare dhe logjistikën

Bosh

Kina është tani ekonomia e dytë më e madhe në botë me një politikë të qëndrueshme dhe të hapur, zinxhirë të plotë dhe të pjekur industrie dhe tregje të rregulluara mirë.Ne i kombinojmë këto avantazhe me pikat tona të forta për të përmbushur nevojat tuaja dhe për të ndihmuar në arritjen e qëllimit tuaj.