Добавувач на услуги за извори,

синџир на снабдувањепрофесионални,сигурен

партнер завашиотглобално

бизнис

 

 

Профил на компанијата

Основана во 2003 година, ChinaSourcing E & T Co., Ltd. отсекогаш се посветувала на глобално снабдување со механички производи.Нашата мисија е да обезбедиме професионални услуги за едношалтерски извори и да создадеме додадена вредност за клиентите, како и да изградиме стратешка платформа за извори помеѓу странските клиенти и кинеските добавувачи кон ситуација со победа-победа.

за

Персонал
MSA3
Посета на клиентот

На повеќе од 100 клиенти од различни земји испорачавме стотици илјади видови производи, вклучувајќи компоненти и делови, склопови, целосни машини, интелигентни логистички системи итн.И имаме воспоставено долгорочно стратешко партнерство со многу наши клиенти.

Празно

ChinaSourcing Alliance: Најбрзиот одговор на вашите барања за извори

Во 2005 година, организиравме ChinaSourcing Alliance, која собра повеќе од 40 производствени претпријатија вклучени во широк спектар на индустрии.Воспоставувањето на сојузот дополнително го подобри квалитетот на нашите услуги.Во 2021 година, годишното производство на ChinaSourcing Alliance достигна до 25 милијарди јени.

логото
第十届年会留影

Секој член на ChinaSourcing Alliance беше избран по строг скрининг и го претставува највисокото ниво на кинеско производство на машини.И сите членови имаат добиено CE сертификат.Поврзувајќи ги сите членови како еден, секогаш можеме најбрзо да одговориме на барањето за извори на клиентите и да обезбедиме севкупно решение.

Празно

Услуга за глобални извори: Секогаш оптимално решение

 

Избираме квалификувани добавувачи за вас и ве водиме низ целиот процес на производство и трговија.За комплицирани проекти, ние работиме заедно со производителите за да ги разработиме деталите за вашите барања, да го дизајнираме процесот и да управуваме со производството.

Ние гарантираме гаранција за квалитет, заштеда на трошоци, навремена испорака и постојано подобрување.

дискусија за производниот процес
кисела шема

 

 

Транспарентна и ефикасна двонасочна затворена јамка

Празно

Нашите јаки страни

Широко познавање на кинеските и странските пазари и индустрии

Голем број кооперативни мануфактури

Точни и навремени информации кои им помагаат на клиентите да донесуваат стратешки одлуки

Професионални тимови за контрола на квалитет, пресметка на трошоци, меѓународна трговија и логистика

Празно

Кина сега е втора најголема економија во светот со стабилна и отворена политика, комплетни и зрели индустриски синџири и добро уредени пазари.Ние ги комбинираме овие предности со нашите силни страни за да ги задоволиме вашите потреби и да помогнеме да ја постигнете вашата цел.