Lajmet e industrisë

 • Titanium Pjesa 1: Zbulimi dhe Zhvillimi i Industrisë së titanit

  Titanium Pjesa 1: Zbulimi dhe Zhvillimi i Industrisë së titanit

  Titanium Titanium, simboli kimik Ti, numri atomik 22, është një element metalik që i përket grupit IVB në tabelën periodike.Pika e shkrirjes së titanit është 1660℃, pika e vlimit është 3287℃ dhe dendësia është 4.54g/cm³.Titani është një metal kalimtar gri i karakterizuar nga pesha e lehtë dhe e lartë...
  Lexo më shumë
 • Shtigje të reja drejt kapitalit (2)

  Shtigje të reja drejt kapitalit (2)

  Fondet e borxhit privat, financuesit e bazuar në asete dhe zyrat e familjes mbushin boshllëqet e lëna nga huadhënësit tradicionalë të bankave.Sung Pak, i cili kryeson grupin e situatave speciale në firmën ligjore Paul Weiss Rifkind Wharton & Garrison, këshillon të gjitha llojet e ofruesve të kapitalit.Ata zakonisht kanë mandate fleksibël ...
  Lexo më shumë
 • Shtigje të reja drejt kapitalit (1)

  Shtigje të reja drejt kapitalit (1)

  Fondet e borxhit privat, financuesit e bazuar në asete dhe zyrat e familjes mbushin boshllëqet e lëna nga huadhënësit tradicionalë të bankave.Verën e kaluar, firma e kapitalit privat Acharya Capital Partners kishte nevojë për financim për një blerje.Në fillim, themeluesi dhe partneri menaxhues David Acharya shkoi në rrugën tradicionale dhe iu afrua...
  Lexo më shumë
 • Situata aktuale dhe tendenca e zhvillimit të ardhshëm të industrisë së përpunimit

  Situata aktuale dhe tendenca e zhvillimit të ardhshëm të industrisë së përpunimit

  Përpunimi mekanik është procesi i përpunimit të pjesëve dhe komponentëve për të përmirësuar madhësinë e përgjithshme të pjesës së punës ose për të ndryshuar performancën.Shumë njerëz i kushtojnë më shumë vëmendje zhvillimit të industrisë së përpunimit mekanik.Prandaj, në funksion të këtij problemi, Xiaobian do të analizojë kurën...
  Lexo më shumë
 • Agrobiznesi: Përballimi i Sfidave të Paprecedentë

  Agrobiznesi: Përballimi i Sfidave të Paprecedentë

  Pavarësisht ngjarjeve fatkeqe, agrobiznesi global mbetet elastik – gjë që është mirë, sepse e gjithë bota ka nevojë për ushqim.Një stuhi e përsosur goditi tregun global bujqësor këtë vit - ose, në disa vende, një thatësirë ​​e përsosur.Lufta në Ukrainë;ndërprerjet globale të furnizimit pas pandemisë;thatësira rekord...
  Lexo më shumë
 • Katalogu i ri ka ndihmuar në krijimin e një tregu të madh për prokurimet qeveritare

  Katalogu i ri ka ndihmuar në krijimin e një tregu të madh për prokurimet qeveritare

  Ndërtimi i një tregu kombëtar të madh e të unifikuar është një kërkesë e natyrshme për ndërtimin e një modeli të ri zhvillimi, një bazë e rëndësishme për të fituar konkurrencën ndërkombëtare, një çelës për energjizimin e ekonomisë së tregut dhe një pjesë thelbësore e modernizimit kinez.Si një pjesë e rëndësishme e kombit...
  Lexo më shumë
 • Ndikimi i Epidemisë

  Ndikimi i Epidemisë

  Epidemia ka sjellë sfida dhe mundësi të ndryshme për industri të ndryshme në Kinë, dhe këto ndryshime mund të kenë një ndikim të thellë në trendin e ardhshëm të zhvillimit dhe modelin e konkurrencës së industrisë.Industria e prodhimit Parandalimi dhe kontrolli i epidemisë ka ndikuar...
  Lexo më shumë
 • Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (4)

  Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (4)

  Mundësi të jashtëzakonshme presin investitorët e huaj të drejtpërdrejtë, por çështjet gjeopolitike, praktikat e kreditimit të Kinës dhe shkeljet e të drejtave të njeriut mund ta pengojnë këtë potencial.“Investitorët e huaj tërhiqen nga madhësia e tregut, hapja, siguria e politikave dhe parashikueshmëria,” thotë Adhikari.Një faktor influencon...
  Lexo më shumë
 • Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (3)

  Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (3)

  Mundësi të jashtëzakonshme presin investitorët e huaj të drejtpërdrejtë, por çështjet gjeopolitike, praktikat e kreditimit të Kinës dhe shkeljet e të drejtave të njeriut mund ta pengojnë këtë potencial.Lufta e Rusisë në Ukrainë i dha një goditje të madhe tregjeve të mallrave, duke ndërprerë prodhimin dhe tregtinë e disa mallrave, duke përfshirë...
  Lexo më shumë
 • Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (2)

  Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (2)

  Mundësi të jashtëzakonshme presin investitorët e huaj të drejtpërdrejtë, por çështjet gjeopolitike, praktikat e kreditimit të Kinës dhe shkeljet e të drejtave të njeriut mund ta pengojnë këtë potencial.“Përpjekjet për të krijuar një mjedis të favorshëm dhe promovim proaktiv po japin rezultate në tërheqjen e IHD-ve,” thotë Ratnakar Adhik...
  Lexo më shumë
 • Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (1)

  Rikthimi i IHD-ve të Afrikës (1)

  Mundësi të jashtëzakonshme presin investitorët e huaj të drejtpërdrejtë, por çështjet gjeopolitike, praktikat e kreditimit të Kinës dhe shkeljet e të drejtave të njeriut mund ta pengojnë këtë potencial.Në vitin 2021, Afrika dëshmoi një rikthim të paprecedentë në investimet e huaja direkte (FDI).Sipas një raporti të fundit nga OKB...
  Lexo më shumë
 • Vëzhgimi Teknik dhe Mendimi i Stampimit dhe Industrisë së Prodhimit të Llamareve

  Vëzhgimi Teknik dhe Mendimi i Stampimit dhe Industrisë së Prodhimit të Llamareve

  Teknologjia servo po popullarizohet gradualisht Me konkurrencën gjithnjë e më të ashpër të produkteve të automobilave, pamja e produkteve të stampimit është gjithnjë e më komplekse, diversifikimi i teknologjisë së përpunimit të stampimit, struktura komplekse e mykut, materialet e lehta dhe të larmishme;Në të njëjtën...
  Lexo më shumë