Robot Bending genep sumbu


Rincian produk

Tag produk

Video

spésifikasi

Beurat

kg

5500

Ukuran (L * W * H)

mm

6000*6500*2500

Kakuatan

w

15000

Laju Angkat

m / mnt

28.9

Fitur & Kaunggulan

1.It ngabogaan struktur robot kompak jeung kinerja gerak punjul, greatly ngurangan tapak suku.
2.Using mode programming pangajaran, operasi basajan tur gampang pikeun neuleuman.The picking otomatis tur bending bisa gampang direalisasikeun.
3. positioning akurat tur repeatability alus ngaktipkeun lintasan tepat handap salila prosés bending.

P10-2

Propil supplier

HENGA Automation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina panalungtikan, pabrik sareng penjualan alat-alat logam lambar CNC, ngahasilkeun sareng ngolah sababaraha jinis kabinet listrik sareng hardware.

Sanggeus taun usaha unremitting, pausahaan geus hasil dimekarkeun sarta ngahasilkeun robot bending runtuyan HR, HRL runtuyan laser loading robot, HRP runtuyan punching loading robot, HRS runtuyan geser loading robot, calakan fléksibel lambar logam processing garis produksi, runtuyan HB ditutup CNC bending. mesin, runtuyan HS ditutup gunting CNC jeung alat lianna.

图片8

Pabrik HENGA

图片9

HENGA dina Pameran Industri

图片10
图片11

Perusahaan Honor sareng Sertifikasi

Palayanan Sumber

Dina 2019, HENGA sareng ChinaSourcing ngamimitian gawé babarengan strategis.Kami ayeuna agén ekslusif pikeun bisnis ékspor HENGA.
Pikeun konsumén anu hoyong mésér produk HENGA, kami nawiskeun jasa sumber tunggal kalebet:
1. Ngawangun kerangka pikeun gawé babarengan
2. Karya tarjamahan pikeun syarat téknis sareng dokumén (kalebet analisa BPK)
3.Atur rapat tripartit, rundingan bisnis jeung kunjungan ulikan.
4.Bantuan HENGA ngajadwalkeun rencana processing produksi
5.Accurate waragad itungan
6.Kadali kualitas
7. ékspor produk jeung jasa logistik

图片12

Rapat Tripartit

图片13
图片14

Kunjungan Studi

图片15

Kontrol kualitas

图片16

Spesialis Bea Cukai & Logistik


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami