Robot Bending Six-axis


Detail Produk

Tag produk

Video

Spesifikasi

Bobot

kg

5500

Ukuran (L * W * H)

mm

6000*6500*2500

daya

w

15000

Kacepetan Ngangkat

m / min

28.9

Fitur & Kaluwihan

1. Wis struktur robot kompak lan kinerja gerakan unggul, nemen ngurangi tilas.
2.Using mode pemrograman memulang, operasi punika prasaja lan gampang kanggo sinau.Pick lan mlengkung otomatis bisa gampang diwujudake.
3. Posisi akurat lan repeatability apik mbisakake lintasan pas sak proses mlengkung.

P10-2

Profil Supplier

HENGA Automation Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing riset, pabrik lan adol peralatan lembaran logam CNC, ngasilake lan ngolah macem-macem jinis lemari listrik lan hardware.

Sawise pirang-pirang taun upaya tanpa wates, perusahaan wis sukses ngembangake lan ngasilake robot bending seri HR, robot loading laser seri HRL, robot loading punching seri HRP, robot loading geser seri HRS, lini produksi pangolahan lembaran logam fleksibel sing cerdas, seri HB ditutup CNC mlengkung mesin, seri HS ditutup gunting CNC lan peralatan liyane.

图片8

Pabrik HENGA

图片9

HENGA ing Pameran Industri

图片10
图片11

Kehormatan lan Sertifikasi Perusahaan

Layanan Sumber

Ing 2019, HENGA lan ChinaSourcing miwiti kerjasama strategis.Saiki kita dadi agen eksklusif kanggo bisnis ekspor HENGA.
Kanggo pelanggan sing pengin tuku produk HENGA, kita nawakake layanan sumber siji-mandeg kalebu:
1. Mbangun kerangka kerja sama
2. Karya terjemahan kanggo syarat teknis lan dokumen (kalebu analisis BPK)
3. Ngatur rapat tripartit, negosiasi bisnis lan kunjungan sinau.
4. Bantuan HENGA jadwal rencana Processing produksi
5. Pitungan biaya akurat
6. Kontrol kualitas
7. Ekspor produk lan layanan logistik

图片12

Rapat Tripartit

图片13
图片14

Kunjungan Sinau

图片15

Kontrol kualitas

图片16

Spesialis Bea Cukai & Logistik


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita