Warta Industri

  • RCEP is against trade war, will promote free trade

    RCEP ngalawan perang dagang, bakal ngamajukeun perdagangan bebas

    Pagawe ngolah bungkusan anu dikirimkeun ti China di pusat sortir BEST Inc di Kuala Lumpur, Malaysia.Perusahaan basis propinsi Hangzhou, Zhejiang parantos ngaluncurkeun jasa logistik lintas-wates pikeun ngabantosan konsumen di nagara-nagara Asia Tenggara pikeun mésér barang ti platform e-commerce Cina ...
    Maca deui
  • Fourth CIIE concludes with new prospects

    Kaopat CIIE menyimpulkan kalawan prospek anyar

    Patung Jinbao, maskot panda China International Import Expo, katingal di Shanghai.[Poto / IC] Sakitar 150,000 méter pasagi rohangan paméran parantos dipesen pikeun Pameran Impor Internasional Cina taun hareup, indikasi kapercayaan pamimpin industri dina C ...
    Maca deui
  • China International Agricultural Machinery Exhibition was rounded off

    Pameran Mesin Pertanian Internasional Cina dibunderkeun

    Pameran Mesin Pertanian Internasional Cina (CIAME), paméran mesin pertanian panggedéna di Asia, dibunderkeun dina 28 Oktober.Dina pameran, urang ChinaSourcing exhibited produk tina merek agén urang, SAMSON, HE-VA na BOGBALLE, di stand kami di aula paméran S2, inclu ...
    Maca deui
  • YH CO., LTD. Got Double the Order Volume.

    YH CO., LTD.Gaduh Ganda Volume Orde.

    YH Co., Ltd. anggota inti CS Alliance, geus supplying Ngonci produk runtuyan stop kontak pikeun VSW salila sababaraha taun.Taun ieu, volume pesenan dua kali 2 juta potongan berkat kualitas produk anu luhur.Dina waktos anu sami, produksi otomatis perusahaan li ...
    Maca deui
  • Let Us Strengthen Confidence and Solidarity and Jointly Build a Closer Partnership for Belt and Road Cooperation

    Hayu Urang Nguatkeun Kapercayaan sareng Solidaritas sareng Ngawangun Mitra Anu Langkung Deukeut pikeun Gawé babarengan Beubeur sareng Jalan

    Pidato Keynote ku HE State Councilor sareng Menteri Luar Negeri Wang Yi di Konferensi Tingkat Tinggi Asia sareng Pasifik ngeunaan Kerjasama Beubeur sareng Jalan 23 Juni 2021 Kolega, Babaturan, Dina 2013, Présidén Xi Jinping ngusulkeun Inisiatif Beubeur sareng Jalan (BRI).Ti saprak éta, kalayan partisipasi sareng usaha babarengan ...
    Maca deui
  • China’s Annual GDP Surpassed the 100 Trillion Yuan Threshold

    PDB Taunan Cina ngaleuwihan Ambang 100 Triliun Yuan

    Ékonomi Cina tumuwuh ku 2.3 persén dina 2020, kalayan udagan ékonomi utama ngahontal hasil anu langkung saé tibatan anu disangka, Biro Statistik Nasional (NBS) nyarios dina Senén.PDB taunan nagara ngahontal 101.59 triliun yuan ($ 15.68 triliun) dina 2020, langkung seueur 100 triliun ...
    Maca deui