Warta Industri

  • Laporan Status Pangembangan sareng Prospek Industri Mesin Cina (2022-2028)

    Laporan Status Pangembangan sareng Prospek Industri Mesin Cina (2022-2028)

    Prospek pangembangan industri mesin Cina dina 2020-2026 Didorong ku pasar anu ageung sareng dirojong ku kawijakan, Cina parantos janten basis mesin sareng manufaktur panglegana sareng pasar aplikasi pikeun mesin tunneling, sareng mesin tunneling domestik ogé ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Harti Industri Mesin

    Harti Industri Mesin

    Mesin ngarujuk kana nami umum mesin sareng organisasi.Mesin mangrupikeun alat atanapi alat anu ngagampangkeun padamelan atanapi ngirangan tenaga kerja.Hal-hal sapertos sumpit, sapu, sareng pinset sadayana tiasa disebat mesin.Éta mesin basajan.Mesin kompléks diwangun ku dua atawa leuwih rupa ...
    Maca deui
  • Desain Bagian Metal Stamping Nuturkeun Prinsipna

    Desain Bagian Metal Stamping Nuturkeun Prinsipna

    Industri stamping hardware mangrupikeun widang anu ngalibatkeun rupa-rupa industri sareng jero dina permukaan industri manufaktur.Di luar negeri, stamping hardware disebut bahan ngabentuk, sareng di nagara urang, aya nami sapertos kitu.Sarta dina prosés produksi hardware stamping bagian, nurutkeun t ...
    Maca deui
  • Prosés stamping tina kapang

    Prosés stamping tina kapang

    Tiis prosés stamping paeh mangrupakeun jenis métode processing logam, nu utamana pikeun bahan logam, ngaliwatan punching pencét jeung alat-alat tekanan séjén pikeun maksakeun deformasi bahan atawa separation, guna minuhan sarat sabenerna bagian produk, disebut salaku : stamping par...
    Maca deui
  • Lambaran Metal Ngabentuk Téhnologi

    Lambaran Metal Ngabentuk Téhnologi

    Naon stamping? Stamping mangrupikeun metode pamrosésan ngabentuk anu ngandelkeun pencét sareng maot pikeun ngalaksanakeun gaya luar dina piring, jalur, pipa sareng profil pikeun ngahasilkeun deformasi atanapi pamisahan palastik, ku kituna kéngingkeun bentuk sareng ukuran anu diperyogikeun tina workpiece (bagian stamping). ).Stamping sareng tempa nyaéta ...
    Maca deui
  • Pamahaman prosés casting

    Pamahaman prosés casting

    1. Casting Harti Casting bagian, disebut oge casting, nyaéta ngagunakeun sagala jinis métode casting pikeun logam ngabentuk objék, nyaéta alus cair logam smelting, casting, suntik, kaseuseup atawa metoda casting séjén kana kapang disusun, sanggeus cooling sanggeus grinding. sareng prosés susulan sanésna ...
    Maca deui
  • CNC precision bagian ngolah ciri

    CNC precision bagian ngolah ciri

    CNC bagian precision processing ciri 1. Kahiji sakabeh, efisiensi produksi CNC bagian precision processing leuwih luhur.Ngolah bagian CNC tiasa ngolah sababaraha permukaan dina waktos anu sami.2, CNC bagian precision processing dina ngembangkeun produk anyar boga hiji ro irreplaceable ...
    Maca deui
  • industri mesin Cina urang stepping up na "bade global" kampanye na

    industri mesin Cina urang stepping up na "bade global" kampanye na

    Xu Niansha, presiden Féderasi Industri Mesin Cina, ngungkabkeun dinten Jumaah yén ti 2012 dugi ka 2021, skala perdagangan impor sareng ékspor industri mesin Cina parantos ngaluncat, total volume perdagangan impor sareng ékspor ningkat tina 647,22 milyar dolar AS dina 2012 ka 1038,658. milyaran...
    Maca deui
  • Sterling urang Wild Ride

    Sterling urang Wild Ride

    A confluence kajadian ngajaga mata uang ti tungtung ragrag na.Anyar, pound geus plunged ka tingkat teu katempo ngalawan dollar saprak pertengahan 1980s, handap pengumuman tina £ 45 milyar dina motong pajeg unfunded ku pamaréntah Inggris.Dina hiji waktos, sterling pencét low 35 taun 1.03 ngalawan ...
    Maca deui
  • Rising Resiko Resesi

    Rising Resiko Resesi

    Naik laju bank sentral tiasa nyababkeun resesi, pangangguran sareng ingkar hutang.Aya anu nyebatkeun éta ngan ukur harga nahan inflasi.Ngan nalika ékonomi dunya sigana muncul tina resesi anu disababkeun ku pandémik usum panas kamari, tanda-tanda inflasi mimiti muncul.Dina Pébruari...
    Maca deui
  • Ménta, Ngajual Atawa Nginjeum

    Ménta, Ngajual Atawa Nginjeum

    The twinges mimiti a crunch kiridit keur pencét pausahaan di tungtung handap ranté dahareun perusahaan.Sapi nepi saméméh squeeze intensifies.Poé gampang, pembiayaan murah parantos réngsé.Badai sampurna naékna suku bunga, kiridit langkung ageung nyebar di tengah kaributan ékonomi sareng kuantitas bank sentral ...
    Maca deui
  • Milarian Wawasan Di SIBOS: Poé 1

    Milarian Wawasan Di SIBOS: Poé 1

    Pamilon Sibos nyebatkeun halangan pangaturan, sela kaahlian, cara kerja anu luntur, téknologi warisan sareng sistem inti, kasusah ékstraksi sareng analisa data nasabah salaku halangan pikeun rencana anu wani pikeun transformasi digital.Salila poé mimiti sibuk balik ka Sibos, relief di re...
    Maca deui