Warta Industri

  • RCEP is against trade war, will promote free trade

    RCEP nglawan perang dagang, bakal ningkatake perdagangan bebas

    Paket proses buruh dikirim saka China ing pusat sorting BEST Inc ing Kuala Lumpur, Malaysia.Perusahaan berbasis ing provinsi Hangzhou, Zhejiang wis ngluncurake layanan logistik lintas wates kanggo mbantu para konsumen ing negara-negara Asia Tenggara tuku barang saka platform e-commerce China...
    Waca liyane
  • Fourth CIIE concludes with new prospects

    CIIE kaping papat rampung karo prospek anyar

    Patung Jinbao, maskot panda saka China International Import Expo, katon ing Shanghai.[Foto/IC] Kira-kira 150,000 meter persegi ruang pameran wis dipesen kanggo Pameran Impor Internasional China taun ngarep, minangka indikasi kapercayan para pimpinan industri ing C...
    Waca liyane
  • China International Agricultural Machinery Exhibition was rounded off

    Pameran Mesin Pertanian Internasional China dibunderaké

    Pameran Mesin Pertanian Internasional China (CIAME), pameran mesin pertanian paling gedhe ing Asia, dibunderake tanggal 28 Oktober.Ing pameran kasebut, kita ChinaSourcing nampilake produk merek agen kita, SAMSON, HE-VA lan BOGBALLE, ing papan pameran S2, kalebu ...
    Waca liyane
  • YH CO., LTD. Got Double the Order Volume.

    YH CO., LTD.Nduwe Volume Pesenan kaping pindho.

    YH Co., Ltd. anggota inti saka CS Alliance, wis nyediakke produk seri soket ngunci kanggo VSW kanggo sawetara taun.Taun iki, volume pesenan tikel kaping pindho dadi 2 yuta potongan amarga kualitas produk sing dhuwur.Ing wektu sing padha, produksi otomatis perusahaan li ...
    Waca liyane
  • Let Us Strengthen Confidence and Solidarity and Jointly Build a Closer Partnership for Belt and Road Cooperation

    Ayo Kita Nguatake Kapercayan lan Solidaritas lan Bebarengan Mbangun Kemitraan Sing Cedhak kanggo Kerjasama Sabuk lan Dalan

    Pidato Utama dening Anggota Dewan Negara HE lan Menteri Luar Negeri Wang Yi ing Konferensi Tingkat Tinggi Asia lan Pasifik babagan Kerjasama Sabuk lan Jalan 23 Juni 2021 Rekan-rekan, Kanca-kanca, Ing taun 2013, Presiden Xi Jinping ngusulake Inisiatif Sabuk lan Jalan (BRI).Mula, kanthi partisipasi lan usaha bebarengan ...
    Waca liyane
  • China’s Annual GDP Surpassed the 100 Trillion Yuan Threshold

    PDB Tahunan China Ngluwihi Ambang 100 Triliun Yuan

    Ekonomi China mundhak 2,3 persen ing 2020, kanthi target ekonomi utama entuk asil sing luwih apik tinimbang sing diarepake, Biro Statistik Nasional (NBS) ujar dina Senin.PDB taunan negara kasebut udakara 101.59 triliun yuan ($ 15.68 triliun) ing taun 2020, ngluwihi 100 triliun ...
    Waca liyane