Warta Industri

  • Laporan Status Pangembangan lan Prospek Industri Mesin China (2022-2028)

    Laporan Status Pangembangan lan Prospek Industri Mesin China (2022-2028)

    Prospek pangembangan industri mesin China ing taun 2020-2026 Didorong dening pasar sing gedhe lan didhukung dening kabijakan, China wis dadi basis mesin lan manufaktur lan pasar aplikasi paling gedhe ing donya kanggo mesin tunneling, lan mesin tunneling domestik uga duwe ...
    Waca liyane
  • Definisi Industri Permesinan

    Definisi Industri Permesinan

    Mesin nuduhake jeneng umum mesin lan organisasi.Mesin minangka piranti utawa piranti sing nggawe proyek luwih gampang utawa ora ngirit tenaga kerja.Barang kaya sumpit, sapu, lan pinset kabeh bisa diarani mesin.Padha mesin prasaja.Mesin Komplek kasusun saka rong utawa luwih jinis ...
    Waca liyane
  • Desain Bagean Stamping Metal Nderek Prinsip

    Desain Bagean Stamping Metal Nderek Prinsip

    Industri stamping hardware minangka lapangan sing kalebu macem-macem industri lan jero ing permukaan industri manufaktur.Ing luar negeri, stamping hardware diarani material forming, lan ing negara kita ana jeneng kasebut.Lan ing proses produksi hardware stamping bagean, miturut t ...
    Waca liyane
  • Proses stamping saka cetakan

    Proses stamping saka cetakan

    Proses die stamping kadhemen minangka cara pangolahan logam, utamane kanggo bahan logam, liwat penet punching lan peralatan tekanan liyane kanggo meksa deformasi utawa pamisahan materi, supaya bisa nyukupi syarat nyata bagean produk, diarani minangka : stamping par...
    Waca liyane
  • Teknologi Pembentukan Lembaran Logam

    Teknologi Pembentukan Lembaran Logam

    Apa stamping? Stamping minangka cara pangolahan mbentuk sing gumantung ing penet lan mati kanggo ngetrapake gaya eksternal ing piring, strip, pipa lan profil kanggo ngasilake deformasi utawa pamisahan plastik, supaya entuk bentuk lan ukuran benda kerja sing dibutuhake (bagian stamping). ).Stamping lan tempa yaiku ...
    Waca liyane
  • Pangerten proses casting

    Pangerten proses casting

    1. Casting Definition Casting bagean, uga disebut casting ing, kanggo nggunakake kabeh jinis cara casting kanggo logam mbentuk obyek, yaiku logam Cairan smelting apik, casting, injeksi, inhaled utawa cara casting liyane menyang jamur disiapake, sawise cooling sawise mecah. lan proses tindak lanjut liyane ...
    Waca liyane
  • Fitur pangolahan bagean presisi CNC

    Fitur pangolahan bagean presisi CNC

    Fitur pangolahan bagean presisi CNC 1. Kaping pisanan, efisiensi produksi pangolahan bagean presisi CNC luwih dhuwur.Processing bagean CNC bisa proses macem-macem lumahing ing wektu sing padha.2, CNC bagean tliti Processing ing pangembangan produk anyar wis ro irreplaceable ...
    Waca liyane
  • Industri mesin China nambah kampanye "going global".

    Industri mesin China nambah kampanye "going global".

    Xu Niansha, presiden Federasi Industri Mesin China, ngumumake dina Jumuah yen wiwit taun 2012 nganti 2021, skala perdagangan impor lan ekspor industri mesin China mundhak, total volume perdagangan impor lan ekspor tambah saka 647,22 milyar dolar AS ing 2012 dadi 1038,658. milyar...
    Waca liyane
  • Sterling kang Wild Ride

    Sterling kang Wild Ride

    A patemon acara tansah itungan saka mungkasi tiba.Bubar, pound wis ambruk menyang tingkat sing ora katon nglawan dolar wiwit pertengahan 1980-an, sawise pengumuman £ 45 milyar ing pemotongan pajak sing ora didanai dening pemerintah Inggris.Ing sawijining wektu, sterling tekan 35 taun paling murah ing 1,03 nglawan ...
    Waca liyane
  • Rising Resesi Rising

    Rising Resesi Rising

    Kenaikan tarif bank sentral bisa nyebabake resesi, pengangguran lan gagal bayar.Ana sing kandha yen iki mung rega kanggo nyuda inflasi.Nalika ekonomi donya katon metu saka resesi sing disebabake dening pandemik musim panas pungkasan, pratandha inflasi wiwit katon.Ing Februari ...
    Waca liyane
  • Ngemis, Ngedol Utawa Nyilih

    Ngemis, Ngedol Utawa Nyilih

    Kaping pisanan saka krisis kredit nyebabake perusahaan ing ujung ngisor rantai panganan perusahaan.Daging sapi munggah sadurunge remet intensifies.Dina-dina gampang, pendanaan murah wis rampung.Badai sampurna saka kenaikan suku bunga, kredit sing luwih akeh nyebar ing tengah kerusuhan ekonomi lan jumlah bank sentral ...
    Waca liyane
  • Nggoleki Wawasan ing SIBOS: Dina 1

    Nggoleki Wawasan ing SIBOS: Dina 1

    Peserta Sibos nyebutake alangan peraturan, kesenjangan katrampilan, cara kerja sing wis lawas, teknologi warisan lan sistem inti, kesulitan ngekstrak lan nganalisa data pelanggan minangka alangan kanggo rencana kandel kanggo transformasi digital.Sajrone dina pisanan sing sibuk bali ing Sibos, relief ing re...
    Waca liyane