Ние испорачавме стотици илјади видови производи за повеќе од 100 клиенти.Еве неколку типични случаи за ваша референца.

 • Вратило за заптивање - Служба за глобални извори за прецизна обработка

  Вратило за заптивање - Служба за глобални извори за прецизна обработка

  Спецификации за прикажување на производот Стандарден капацитет на корпа 0,3 m³ Цела тежина 8500 кг Модел на мотор YC4FA65 Моќност на моторот 48 kw/2200 вртежи во минута Волумен на резервоарот за гориво 120L Форма на пумпа со променливо поместување Притисок на комплет пумпа на клипна пумпа 21Mpa Моторника 5XLX200/мин. Карактеристики и предности Користење на домашниот одличен мотор Yuchai National III, висок вртежен момент, мала зафатнина, заштеда на енергија и заштита на животната средина, економичен...
 • Багер на тркала W285W-9 Стандардна рака

  Багер на тркала W285W-9 Стандардна рака

  Спецификации за прикажување на производот Стандарден капацитет на корпа 0,3 m³ Цела тежина 8000 кг Модел на мотор YC4FA65 Нето моќност на моторот 48 kw/2200 вртежи во минута Зафатнина на резервоарот за гориво 120L Форма на пумпата Променливо поместување Моторна пумпа на клипна пумпа Притисок на сет на клипна пумпа 21Mpa59XL. 110L Карактеристики и предности Користење на домашниот одличен мотор Yuchai National III, висок вртежен момент, мала зафатнина, заштеда на енергија и еколошки ...
 • Багер на тркала W260W-9

  Багер на тркала W260W-9

  Спецификации за прикажување на производот Стандарден капацитет на корпа 0,23 m³ Цела тежина 5900 кг Модел на мотор 4G33T Нето моќност на моторот 44,1 KW/2400 вртежи во минута Максимален вртежен момент 260 N.m/1400-1700 вртежи во минута Празен 1000 вртежи во минута 1000 врт/мин. заштита на животната средина 44KW висока моќност, висок вртежен момент National III EFI мотор, заштеда на енергија, намалување на емисијата, зелена и заштита на животната средина.Резервоарот за дизел со голем волумен од 120 литри во голема мера ...
 • Багер гасеничар W2425LC-8

  Багер гасеничар W2425LC-8

  Прикажи производ Спецификации Стандардна корпа Капацитет 1,9 m³ Цела тежина 41640 kg Мотор Модел Isuzu AA-6WG1TQA-S Моќност на моторот 239 kw/1800 вртежи во минута Максимален вртежен момент 1275 N.m/1500 вртежи во мирување 900 вртежи во минута, мин. стандардната армирана карпеста корпа, забите на корпата и другите делови отпорни на абење се сите добро познати домашни брендови, кои можат ефективно да го обезбедат работниот век...
 • Багер гасеничар W2330LC-8

  Багер гасеничар W2330LC-8

  Производ Прикажи спецификации Стандардна корпа Капацитет 1,4-1,5m³ Цела тежина 31680kg Модел на мотор Isuzu AA-6HK1XQP Моќност на моторот 113,2kw/2100rpm Максимален вртежен момент 190,5kw/2000rpm Уредот во празен òд 10500. квалитетни плочи, а сите завари се проверуваат ултразвучно за да се обезбеди јачината на работниот уред;поврзувањето на работниот уред усвојува само-...
 • Багер гасеничар W2225LC-8

  Багер гасеничар W2225LC-8

  Производ Прикажи спецификации Стандардна корпа Капацитет 1m³ Цела тежина 22400kg Мотор Модел Isuzu AA-6BG1TRP-03 Моќност на моторот 113,2kw/2100rpm Максимален вртежен момент 629N.m/1600rpm Во празен òд 950rpm Резервно напрегање 950 вртежи во минута Резервоарно 4 Резервоар. стрелата, стапот, корпата, горната и долната рамка и другите структурни делови се зајакнати со лиен челик и челични плочи со висока цврстина, кои се издржливи;работниот развој...
 • Багер гасеничар W2150-8

  Багер гасеничар W2150-8

  Производ Прикажи Спецификации Стандарден капацитет на корпата m³ 0,53 Цела тежина kg 13500 Модел на мотор Isuzu BB-4BG1TRP Моќност на моторот 72,7 kw/2200 prm Максимален вртежен момент nm 357,6 Nm/2000 вртежи во минута Вртежи во празен òд 1000 и 1 работен резервоар за гориво. на приспособени висококвалитетни плочи, а сите завари се проверуваат ултразвучно за да се обезбеди јачината на работниот уред;поврзувањето на работниот уред усвојува самоподмачкување бу...
 • Багер гасеничар W265-8

  Багер гасеничар W265-8

  Спецификации за прикажување на производот Стандарден капацитет на корпа 0,23 m³ Цела тежина 5900 кг Модел на мотор Yanmar 4TNV94L-SWD Моќност на моторот 39,8 kw/2200 п. , и сите завари се проверуваат ултразвучно за да се обезбеди јачината на работниот уред;подобрена е структурата на коренот на стрелата, перфо за заварување...
 • Багер гасеничар W218

  Багер гасеничар W218

  Производ Прикажи спецификации Стандардна корпа Капацитет 0,05 m³ Цела тежина 1800 кг Модел на мотор Perkins 403D-11 Моќност на моторот 14,7 kw/2200 вртежи во минута Максимален вртежен момент 65 N.M/2000 вртежи во мирување 1000 вртежи/мин -квалитетни плочи, а сите завари се ултразвучно проверени за да се обезбеди цврстина на работниот уред;Стандардниот гумен ползач е погоден за општински градби...