Ние испорачавме стотици илјади видови производи за повеќе од 100 клиенти.Еве неколку типични случаи за ваша референца.

  • Дел за прецизна обработка од месинг со мала големина

    Дел за прецизна обработка од месинг со мала големина

    Производ Прикажи спецификации Опсег на капацитет на корпа 2,4-3,6 m³ Номинален товар 4500kg Работна тежина 17000kg Максимална влечна сила 160KN Максимална сила на растење 175KN Напред I степен на пренос 0-11,5km/h Напред II брзина и 0-37 погон нанапред. оска оптимизирана со европска технологија, со посилен носивост, поголема движечка сила и поголема доверливост.Опремен со интегрално сечило кое е високо отпорно на абење и фалсификувани заби на корпа за подобрување на ...