Услуга за глобални извори

Ние обезбедуваме едношалтерски услуги за извори со додадена вредност.Избираме квалификувани добавувачи за вас и ве водиме низ целиот процес на производство и трговија.За комплицирани проекти, ние работиме заедно со производителите за да ги разработиме деталите за вашите барања, да го дизајнираме процесот и да го следиме производството.

 

Способност за сервисирање

Успешно ја обезбедуваме нашата услуга на клиентите од САД, ОК, Германија, Данска, Франција, Италија, Белгија, Шведска, Австралија итн., чии производи бараат покривни компоненти и делови, склопови и целосни машини.

 

Сервис
Празно
деловни преговори
дискусија за производниот процес
фабрика
Празно
проверка на производот
контрола на квалитетот
логистичка услуга
Празно
Празно

Нашата посветеност

Ја постигнуваме нашата посветеност врз основа на професионално работење на секој чекор

 

100%

Обезбедување на квалитет

30%

Штедење

100%

Навремена испорака

Континуирано

Подобрување

Празно
Празно

Нашите јаки страни

★ Големо познавање на кинеските и прекуокеанските пазари и индустрии

★ Голем број на задруги произведува

★ Точни и навремени информации кои им помагаат на клиентите да донесуваат стратешки одлуки

★ Професионални тимови за контрола на квалитет, пресметка на трошоци, меѓународна трговија и логистика

MSA2
Празно

Оригинални методологии на ChinaSourcing

Q-CLIMB

управување со квалитетот
Празно

   

   

ПРОЦЕС НА ГИТИНГ

контрола на квалитетот