Ние испорачавме стотици илјади видови производи за повеќе од 100 клиенти.Еве неколку типични случаи за ваша референца.

 • Алуминиумска легура прецизно инвестициско лиење

  Алуминиумска легура прецизно инвестициско лиење

  Висока прецизност, мала тежина, комплицирана структура и тенок ѕид.
  Максималната вкупна димензија е до 1100 mm, а минималната дебелина е 1 mm.
  Погоден за воздухопловна и воздушна индустрија, индустрија за оружје, индустрија за бродоградилишта, автомобилска индустрија итн.
 • Делови за лиење од нерѓосувачки челик

  Делови за лиење од нерѓосувачки челик

  Инвестициони делови за лиење од нерѓосувачки челик со висока прецизност.
  Имаме богато искуство во набавка на инвестициски делови за лиење и голем број кооперативни фабрики за леење на високо ниво.
 • Инвестициско лиење од нерѓосувачки челик

  Инвестициско лиење од нерѓосувачки челик

  Инвестициско лиење со висока прецизност.
  Имаме богато искуство во набавка на инвестициски делови за лиење и голем број кооперативни фабрики за леење на високо ниво.
  Заштеда на трошоци, обезбедување квалитет, навремена испорака и постојано подобрување.